SHOW

00:54 / Diutarakan oleh Mohd Khairul Aizuddin /

1. Entertainment on the move.

2. Ini yang aku katakan kebebasan penuh di atas bas. Seperti di rumah rasanya.

3. Korang mungkin nampak bas ni macam bas bapak aku. Tapi dengan menduduki seat ini, maka korang boleh menjadikan bas ni macam bas bapak korang yang punya. Hahaha

4. Caranya mudah, pergi ke kaunter tiket, minta ''single seat, tingkat atas, depan sekali'' maka memang anda pengguna yang bijak.

5. Selamat mencuba.

3 pemikiran bernas dari masyarakat:

Comment by Jalak Lenteng on July 12, 2010 at 2:47 PM

tp..mesti ramai yg dalam bas tu ckapa...hek eleh...poyo glerrrrr mamat ni...hahaaha....

selamber tgk luna maya ngan ariel peter porn...

Comment by Joseph on July 13, 2010 at 2:14 PM

haha x poyo beb, sebab ramai org guna laptop dalam bas tu, tapi aku selambe letak atas meja. cina sebelah aku pakai dvd player kot.. bebulu die tgk aku leh bubuh atas tu.. hahaha

ingat, kalo kite tak buat, orang lain buat.. yakin diri je.. hahaha

Comment by Jalak Lenteng on July 14, 2010 at 3:33 PM

hahahaha......yg yakin diri tu tuk soklan mana???tgk ariel ke letak laptop/...huhuhu

Post a Comment