IPBA

11:36 / Diutarakan oleh Mohd Khairul Aizuddin /

Apa itu IPBA? Berdasarkan kepada pemerhatian aku, IPBA boleh
direfleksikan kepada bahagian positif dan negatif:


Positif:

1. Kampus ceria

2. Professionalisma sentiasa dijaga

3. Pelajar yang saling menghormati

4. Suasana yang tidak bising.

5. hanya 1% sampah dapat dilihat, itu pun jika dicari.

6. Warganya senyum sentiasa

7. Kenderaan mewah mudah dilihat di sini

8. Sajian ''cold chocolate'' kantin yang lazat

9. Perkhidmatan Internet terpantas yang pernah digunakan setakat ini

10. Kampus "Zon Larangan Merokok" yang berkesan.

11. Pemandangan yang sangat indah dari blok menara.


Negatif:

1. Tak ada kedai topap

2. Susah nak parking motor kat blok menara

3. Tidak boleh merokok

4. Toilet yang "old-skool" tapi bersih

5. Jalan berlubang-lubang (di luar kampus kerana masih dalam pembaikian)

2 pemikiran bernas dari masyarakat:

Comment by Sakti Arjuna on August 17, 2010 at 9:07 AM

aku interview tesl kat situ la..tapi bukan ipba..institut bahasa melayu kat atas sikit tu..atas bukit beb..shahdu..

Comment by Joseph on August 18, 2010 at 9:15 PM

pergh.. aku maktab perguruan teknik je beb.. ko memang selected la. hahahaha

Post a Comment