PLANNING

08:42 / Diutarakan oleh Mohd Khairul Aizuddin /

1. hari tu time aku ngah rilek2 aku dikejutkan dengan berita sedih..

2. ada sorang kawan ni rasa sedih gile sebab dia gagal nak bagi instructor dia cakap dia bagus..

3. yang peliknya kegagalan tu berpunca dari diri sendiri..

4. banyak la dia, sebelum observe main game kuat, tak pun sebok memanjan bende yang tak berkait. apa masalahnya?

5. bila dah sampai masa, alasan juga yang dicari..

6. terlepas pandang beberapa perkara dikira tidak logik untuk dijadikan alasan sekiranya perkara itu penting..

7. itulah dia apa yang nak jadi.. so lepas ni amik iktibar la semua termasuk aku sekali.. alasan bukan punca kejayaan..

8. so, mcm mane dengan partner dia? aku pun tak tahu..

jadikanlah dia sebagai misteri..

2 pemikiran bernas dari masyarakat:

Comment by GT Nemosis on March 10, 2009 at 2:17 PM

kawan tidak terkejut jika dia gagal dan menyalahkan keadaan..sudah memang sikapnya begitu..mengata orang paku serpih,mengata orang dia yang lebih..
Hasil kerja seperti sampah menampakkan kualiti diri yang agak sampah..
Kerana sudah terlalu lama menjadi bangkai, maka dia ini sudah tidak boleh meniru lagi sifat manusia..dan adakah dia ini yang kita akan pertaruhkan untuk mendidik anak bangsa dan kaum peribumi??
Apabila bercakap tak serupa bikin..maka inilah hasilnya..

Comment by DJoker Razgriz Gustav Beouwolf XIII on March 11, 2009 at 5:08 PM

partner dia pun barai. Harap harap partner dia akan berubah lah.

Tapi yang kes mamat seorang ni, susah nak cerita ek?

Post a Comment