SHOEI

00:16 / Diutarakan oleh Mohd Khairul Aizuddin /

1. Aku memang serabut bila keluar membeli-belah di ambang hari raya. Ramai orang, mcm gampang.

2. Sedang aku menemani adik aku membeli kasut, saiz yang diingini dipinta.

3. Pulak lepas tu adik aku nak kecik sikit, maka muka ketat la promoter kasut ni. Aku melihat kerenah dia yg mcm sial ini membuatkan aku rasa nak meletop gak.

4. Kutahan aje. Puasa katakan. Sobar. Ko kalo tak nak layan orang, ko berenti kerja. Aku pun pernah bekerja dgn customer. Susah sgt ke? Ko dahla kafir, xyah pose. Kerek btol.

5. Akan tetapi aku belajar dari perkara ini, membeli belah memang serabut menjelang hari raya. Karut.

6. Sesak, sesak. Kerumun mangsa rosak.

6 pemikiran bernas dari masyarakat:

Comment by Sakti Arjuna on September 8, 2010 at 1:09 AM

kawan memang tidak gemar berbelanja last minit dan di kala offer...takde saiz,ramai orang...pekerja camtuh awak tos je kepala die...mula la aku nak bersikap perka**** ni...

Comment by Joseph on September 8, 2010 at 12:46 PM

ya memang celaka... serik membeli belah keadaan begini..

Comment by Jalak Lenteng on September 8, 2010 at 3:55 PM

nak wat cmner...die dah melayan beribu2 org dtg membeli...x pun bos die x bg cuti...hahaha

Comment by junilaila azhar on September 9, 2010 at 1:46 AM

perka**** tu ape??

Comment by LittLe PeLaNgi on September 9, 2010 at 10:55 PM

u should bring me shopping with u guys after this.i'll make ur life like hell..ehehe..

Comment by Joseph on September 23, 2010 at 9:52 AM

jalak: tula, kalo nak ikut mood, aku pun nak sepak je minah ni.. terus xleh keje, biol..
juni: RAC**M la.. haha
AJ: yola, kalo ko banjer no prob.. hehe

Post a Comment